Κατασκευή, Συντήρηση και Ανακαίνιση κτιρίων

Η Α.Συμμέτρον ασχολείται με την κατασκευή, τη συντήρηση και την ανακαίνιση έργων υψηλής ποιότητας, από την οικοδομική άδεια έως την ολοκλήρωση και την παράδοση του κτιρίου. Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώσαμε ένα ευρύ φάσμα επιτυχημένων έργων, καλύπτοντας ποικίλους τεχνικούς τομείς κατασκευής, ανακαίνισης ή αποκατάστασης όπως:

  • Μοντέρνες κατοικίες εξαιρετικής αρχιτεκτονικής με εξαιρετική λειτουργική διάταξη και την καλύτερη ποιότητα υλικών.
  • Κτίρια γραφείων, υποκαταστήματα τραπεζών, καταστήματα λιανικής πώλησης, βιομηχανικά κτίρια, σχολικά κτίρια, διατηρημένα κτίρια και
  • Ενεργειακά έργα.

Η εταιρεία κατασκευάζει, εποπτεύει και διαχειρίζεται έργα ποιοτικών αρχιτεκτονικών σχεδίων, σύγχρονων απαιτήσεων και υψηλών προδιαγραφών, συνεργάζοντας πάντα με τους καλύτερους προμηθευτές και επαγγελματίες συνεργάτες.

Διαχείριση Ακινήτων μετά την Πώληση

Το ελληνικό δίκαιο περί ακινήτων προσφέρει πολλές επιλογές που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες ακινήτων να εισάγουν μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συμβάσεις μίσθωσης. Από οικονομική άποψη, η Αθήνα είναι μια ανερχόμενη αγορά για τις συμφωνίες Airbnb, ενώ η μίσθωση ακινήτων σε έναν δημοφιλή προορισμό μπορεί να αποφέρει σημαντικά εβδομαδιαία κέρδη. Εν τω μεταξύ, οι επαγγελματικοί χώροι στην Αθήνα, που αγοράζονται επί του παρόντος σε χαμηλή αγοραία αξία, υπόσχονται κερδοφόρες ετήσιες αποδόσεις της αρχικής επένδυσης.

Η A. Symmetron χειρίζεται τη διαχείριση του ακινήτου μετά την αγορά για λογαριασμό του επενδυτή. Στόχος μας είναι να παράγουμε βιώσιμα έσοδα από το περιουσιακό στοιχείο και να αυξήσουμε την αξία του επιλέγοντας και εφαρμόζοντας συστήματα διαχείρισης προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη, όπως βραχυπρόθεσμα τουριστικά ενοίκια ή διαχείριση μακροχρόνιων μισθώσεων.

Φορολογικές και Νομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εκπροσώπηση

Η A. Symmetron παρέχει ένα ευρύ φάσμα ακινήτων, νομική κάλυψη, βοήθεια φορολογικού σχεδιασμού σε μελλοντικούς ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλο τον κόσμο. Λειτουργώντας αποκλειστικά με τοπικούς μεσίτες ακινήτων καθώς και νομικούς και φοροτεχνικούς, καλύπτουμε όλα τα βήματα της διαδικασίας απόκτησης ακινήτων. από την εγγραφή στην εφορία και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μέχρι την πλήρη νομική εκπροσώπηση της σύμβασης πώλησης και αγοράς και την καταχώριση της πράξης στο τοπικό κτηματολόγιο, με συνεχή υποστήριξη στη νομική και φορολογική συμβουλευτική.

Μάθε πριν αγοράσεις: Φόρος

Υπάρχουν δύο χωριστά φορολογικά σχεδια βάσει των οποίων η απόκτηση και διατήρηση περιουσιακών στοιχείων μειώνεται. Φόρος ιδιοκτησίας που καταβάλλεται από τον αγοραστή πριν από την υπογραφή του συμβολαίου αγοραπωλησίας και φόρος ακίνητης περιουσίας(ΕΝΦΙΑ), που καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος του ακινήτου, την τοποθεσία και το έτος κατασκευής.

TAX For building permits issued until 31/12/2005 For building permits issued after 1/1/2006
VAT 24% when the property is bought from a developer (person or entity)
Property transfer tax 3%