Η Α.Symmetron είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο στην Αθήνα το 1996 και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, των ανακαινίσεων και της ανάπτυξης ακινήτων.

Στα 22 χρόνια εμπειρίας της, η Α.Symmetron έχει αναλάβει και έχει παραδώσει με επιτυχία ένα μεγάλο φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων έργων, αποκλειστικά στηριζόμενη στη δική της ομάδα επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων και χρηματοοικονομική ρευστότητα.

Ο κατάλογος των ικανοποιημένων πελατών μας περιλαμβάνει εκατοντάδες οικογένειες που είναι ιδιοκτήτες κατοικιών, εταιρικοί πελάτες όπως τραπεζικά ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κρατικές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων σχολείων, νοσοκομείων και δήμων.

Τιμές & Tεχνικά πρότυπα

Η ισχυρή εφαρμογή των εταιρικών μας αξιών επέτρεψε στον A.Symmetron όχι μόνο να παραμείνει στην επιχείρηση για περισσότερα από 20 χρόνια αλλά και να επεκτείνει συνεχώς το πεδίο δραστηριοτήτων μας.

Αξιοποιούμε την εξαιρετική αρχιτεκτονική σχεδίαση και την μοναδική αισθητική όλων των έργων μας, ενώ οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μας διασφαλίζουν ότι όλοι οι χώροι είναι πλήρως λειτουργικοί, εκμεταλλεύονται τον διαθέσιμο χώρο στον πληρέστερο δυνατό βαθμό και όλοι οι εξωτερικοί χώροι ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις σχεδίασης. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας την οικολογική μας συνείδηση, επιμένουμε στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας για όλους τους χώρους διαβίωσης.

Ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής και τις περιβαλλοντικές συνέπειες, η A.Symmetron είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 για τη Διαχείριση της Ποιότητας και ISO 14001: 2015 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση. Όλα τα κατασκευαστικά έργα του Α.Συμμέτρου ακολουθούν τα άρθρα και τις υποχρεώσεις του «Ελληνικού Κανονισμού κατά του Σεισμού 2000».

Υλικά & Προμηθευτές

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η A.Symmetron παρέχονται από αποκλειστικούς προμηθευτές υψηλής φήμης και μακροχρόνιας παρουσίας στην αγορά κατασκευών. Επιλέγουμε μόνο την καλύτερη ξύλινη, αλουμινένια, μαρμάρινη και χαλύβδινη υποδομή, έτσι ώστε όλες οι κατοικίες μας να είναι χτισμένες για να διαρκέσουν και να απολαμβάνουν χωρίς βλάβη μακροπρόθεσμα.